lunes, 25 de marzo de 2013

MARVEL ZOMBIES





Com he comentat a l'entrada dels marvel apes, marvel zombies és una col·lecció boníssima i inspiració per a l'ultimate zombi (cada dijous al teu blog de comics). Aquesta col·lecció passa a un univers paral·lel i tracta de que per culpa de Magneto 




s'ha desencadenat una epidemia zombi que afectarà a humans i superherois. Els pocs supervivents intentaran lluitar contra els zombies però... i si un zombi d'aquests fos el Capitán América? I si ho fos Iron Man? I si gairebé tots els superherois en qui confiaves i segurament et van salvar la vida ara et volguessin menjar? Doncs bé el que hauries de fer és trobar a super-herois que haguessin sobreviscut perquè sol/a ja estàs mort.

Aquesta magnífica col·leccio tracta de 8 tomets de la línia 100% marvel i un comic-book com si fos una mena d'orígen. Ara estan fent-ne dos més ja informaré quan surtin. Si els voleu llegir (que us els recomano) aquí teniu l'ordre de lectura ja que és una mica esbojarrat:

1- Marvel zombies per Rober Kirkman
2- Marvel zombies (comic- book) per Robert Kirkman
3- Marvel zombies civil war (el nom no té res a veure amb civil war i costa molt de trobar) per Robert kirkman
4- Marvel zomies: el regreso ( per a mi és el millor i més animal de tots. Contínua amb l'anterior) per Fred Van Lente
5- Marvel zombies 3 (aquí comença una trama nova) per Fred Van Lente
6- Marvel zombies 4 (continua on vas deixar el 3) per Fred Van Lente
7- Marvel zombies 5 (no us el recomano és absolutament prescindible) per Fred Van Lente
8- Marvel zombies army of drakness (no té res a veure amb l'anterior, és una història solta) per John Layman
9- Marvel Zombies: superior (número solt que està bé, no tant com army of drakness, però està bé. Prescindible si no el vols.) per Frank Marrafino

Fins aquí aquesta entrada que té molta lletra, ho se, però ha que ha valgut la pena llegir-se-la??

EDITAT: Ja han sortit els dos nous tomos de Marvel Zombies! Mireu l'entrada al blog titulada Més Marvel Zombies per a més informació!

Sabem on vius!

2 comentarios:

  1. Gran entrada. Faltaria dir que els Marvel zombis els va crear Mark Millar a la col·lecció dels Ultimate Fantastic 4. Els números de Millar són els únics que valen la pena de llegir de tota aquesta col·lecció fallida, però va tenir temps de crear ell solet una idea genial com els superherois de Marvel convertits en Zombis.

    ResponderEliminar
  2. És veritat, se m'ha passat per alt aquest detall tant important, però com que no m'he llegit aquesta col·lecció no me n'havia adonat!

    ResponderEliminar