sábado, 4 de mayo de 2013

LA PATRULLA VENGADORA

Ja el tenim aquí! Un còmic a tot color, genial i gratuït escrit per Jonathan Striker i dibuixat José A. Alonso, dos frikis com natros amb tot el que té a veure amb Spiderman i Marvel en general. A partir d'avui anirem oferint periòdicament una nova entrega d'aquesta Patrulla Vengadora. Aventures i humor al 100%!!





2 comentarios:

  1. Benvolgut Silver Man: som Jonathan Striker i José A. Alonso, els creadors de la tira, i volem agrair sincerament la teva amable ressenya. Si vols publicar setmanalment la tira al bloc, et recordem que cada diumenge a la 22:00 hores apareix una nova entrega. Moltes gràcies per tu inestimable col · laboració, i rep una forta abraçada.

    ResponderEliminar
  2. Gràcies! Nosaltres som uns alumnes de 6è de Primària de Sant Carles de la Ràpita als qui els hi agrada molt els còmics. És per això que fem un blog com aquest, amb tota la millor intenció del món i ganes de passar-ho bé. Quan vam veure les vostres tires, ens van agradar molt. Per suposat, continuarem penjant aquestes fantàstiques tires agraint-vos que ens ho deixeu fer. Una abraçada i felicitats pel vostre treball! Visca Marvel!!

    ResponderEliminar