jueves, 6 de junio de 2013

LA PATRULLA VENGADORA 2

Ja tornen a estar aquí! La genial Patrulla Vengadora, un còmic escrit i dibuixat pels grans Jonathan Striker (del blog The Mystic Bubble) i dibuixada por José A. Alonso (del blog Virtualia Cómics).






5 comentarios:

  1. Gràcies pel teu interès en la nostra tira, amic, estem molt contents que us agradi el nostre treball. Això sí: ​​revisa l'enllaç que has posat al nostre blog, perquè crec que està trencat (no condece enlloc).
    Una altra cosa: la tira acaba de ser registrada en un web de webcómics anomenada Subcultura, però per poder escalar llocs en el rànquing necessitem que molts amics punxin al botó "fer fans" de la nostra tira (dins d'aquesta web). ¿Podíeu ajudar-nos?. Moltes gràcies per endavant!




    ResponderEliminar
  2. Sento el del enllaç (esque és la primera vegada que ho faig) ara mateix ho arreglo, i compta en nosaltres com a fans per escalar llocs ;D!

    ResponderEliminar
  3. Ja m'he fet fan i he donat un hype!PD: Em dic spidey345

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Molt amable, Silver! Els amics d'aquest bloc sou realment encantadors. Com veuràs, jo també us he posat enllaçats en la meva llista de blocs preferits (tant en el de La Patrulla Venjadora, com a The Mystic Bubble, per ajudar-vos en la mesura del possible a potenciar les vostres visites).

      Per cert: agraeixo molt que t'hagis fet seguidor del bloc de La Patrulla, però et diré que encara t'espero com a seguidor enThe Mystic bubble (serà un plaer tenir-te també allà com amic), Una abraçada, i fins molt aviat!

      Eliminar
  4. Moltes gràcies estimat Jonathan! I compta en que ja sóc seguidor de The Mystic Bubble!!

    ResponderEliminar