miércoles, 22 de enero de 2014

PEL·LÍCULES MARVEL PREVISTES DEL 2014!

Bona tarda/dia/nit lectors i lectores de Amazing Comics!!!
Últimament hem estat molt ausents, ja que, nescesitem un temps amb la família i per a els estudis, i a Silver i a mi, vam olvidar el blog per complet.
Però avui, amb una mica de temps, us he fet una entrada bastant llarga! Recordeu que no ens olvidem el blog! Visca Spider -Man!

Aquesta és una de les novetats respecte a nous super herois de Marvel en la pantalla gran; Guardians of the Galaxy debutés als cinemes l'1 d'agost del 2014. El poc que se sap sobre això és que aquest grup de guardians de l'espai s'enfrontessin a les forces de Thanos. Per als que encara no ho hagin identificat, Thanos és el titan que va aparèixer al final de la pel · lícula dels Venjadors somrient de perfil abans del començament dels crèdits.
peliculas


El primer venjador també torna per a la pantalla gran. La seqüela de Capità Amèrica està prevista a debutar als cinemes el 4 abril 2014 sota el títol Captain America: The Winter Soldier. En aquesta pel · lícula un mortal assassí rus conegut com Winter Soldier impulsés a una recerca desesperada sense saber que el seu enemic estava més a prop del que imaginava.
live action


L'altra nova cara per a la pantalla gran serà el super heroi conegut com Ant-man. Sense data d'estrena encara, comptarà amb la direcció d'Edgar Wright (Shaun of the Dead, Hot Fuzz).
Proximas peliculas de Marvel para 2013 y 2014

Esperem que continuessiu al blog!
Gràcies!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario