lunes, 22 de abril de 2013

NOMÉS PER A FANS DE MARVEL

Sí amics, aquí us deixem un parell de bones direccions per a fans de l'editorial de còmics de superherois més genial de la història: Marvel. Si vols estar al dia d'absolutament tot el que passa a l'Univers Marvel, clica en el següent enllaç i sigues el primer en assabentar-te de tot el que es cuina i cou al voltant de l'editorial americana. El lloc es diu "Espacio Marvelita" i és un luxe de pàgina amb referències, crítiques, notícies d'últíssima hora i altres sorpreses al respecte dels nostres superherois preferits. Hores garantitzades per a autèntics Marvel Zombis!

Todos los cómics de Marvel Comics | Espacio Marvelita

Si per contra tens predilecció pel superheroi més emblemàtic de Marvel, òbviament el nostre estimat Spider-man, aquest és el teu enllaç: "Bajo la máscara". Un lloc emblemàtic dirigit per l'expert número 1 de Spidey a Espanya, el Julian M. Clemente i que és una pàgina meravellosa on conèixer passat, present i futur del nostre estimat Peter Parker.

Cabecera BJLM

Dos llocs per passar-hi tardes senceres llegint i llegint per estar al dia de l'Univers de ficció més gran creat mai per l'home. MAKE MINE MARVEL!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario