martes, 15 de octubre de 2013

PARLEM DE CÒMICS (ACTUALS): SPIDERMAN SUPERIOR

Molt bon dia a tots! Després d'un llrag temps sense penjar res, tornem a la càrrega!! Intentarem penjar cosetes uns quants cop a la setmana, però no us podem assegurar res, ja que al començar el curs no podem fer tants de còmics. Ja no hi haurà data fixa per als còmics, però intentarem que siguin setmanals.

Bé, ara que ja he dit el que volia dir parlem d'aquest còmic que per a mi és, mínimament, revolucionari.
Molt de vosaltres ja sabreu de que va, però per als que no ho sàpiguen: Doc. Ock s'ha fet amb el cos de Peter Parker (The amazing Spiderman 700 USA) mitjançant una màquina per a cambiar cervells, de tal manera que, Doc Ock (que estava a punt de morir) s'ha quedat amb el cos de Peter Parker i Peter s'ha quedat amb el cos de Doc Ock. Ara Dock Ock és Spiderman i Peter Parker està mort... o no...
Imatge del Spiderman Superior
Llavors la gràcia del còmic està en que Doc Ock fa el bé a la seva manera: matant, destrossant, humillant etc. I a part d'això ha de mantenir la seva identitat com a Peter Parker, o sigui un autèntic pati de boigs!!
Però no tot el món es creu que sigui Peter Parker...

A part de la sèrie original, tenim cada 2 mesos, el Avenging Spiderman, bastant millor que l'anterior per cert, que tracta d'històries molt humorístiques i entretingudes (més o menys com els nostres còmics) auto-conclusives.

El tamany del còmic és el mateix que a The amazing Spiderman, taambé està dirigit, la sèrie principal per Dan Slot i Avenging Spiderman esta dirigida per Chris Yost.
Heroi o amenaça?
Bé, totalment recomanable. A mi m'ha impressionat Esperem que us hagi agradat la entrada. Adéu!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario