miércoles, 23 de octubre de 2013

PARLEM DE CÒMICS: LOS VENGADORES: LA ERA DE ULTRÓN

Molt bon dia a tots i totes! Avui parlarem d'una mini-sèrie guionitzada pel garn Brian Michel Bendis i constituida per 10 números.
Univers paral·lel (un més de tots els que ens han plantejat Marvel durant tots aquests darrers anys) on els Vengadores han d'afrontar una situació díficil: Ultrón, un dels seus enemics més terribles, ha guanyat i domina el món. Els super-herois que no han estat capturats ni executats, intentaran tornar a posar pau en aquest món.
Ultrón humillant als super-herois més poderosos

Al cap d'un temps, Lobezno, arriba a una conclusió: s'ha de matar a Hank Pym (creador d'Ultrón). Per a fer-ho haurà de viatgar entre universos. Susan Storm, alias La chica invisible, anirà amb ell, per a intentar denenir-lo i fer-lo raonar, peò l'argument de Lobezno és clar: Hank Pym ha creat a Ultrón una vegada. i la seva ment científica l'impulsarà a tronar-lo a crear. Podrà Susan Storm aturar-lo? I si Lobezno aconsegueix matar a Hank Pym, què passarà?
Ultrón està dient: "Jajajajaja doneu-me les gominoles!!
Totes les repostes les podràs trobar en aquesta mini-sèrie que acaba d'acabar aquest mes i que us aviso, té un final que no us deixarà indiferents...


No hay comentarios:

Publicar un comentario