domingo, 27 de enero de 2013

ULTIMATE SPIDERMAN

El còmic ( o més bé col·lecció) que comentaré és ULTIMATE SPIDERMAN.



 Aquesta col·lecció està escrita pel millor guionista de còmics que hi ha en el moment segons el meu criteri, el grandiós BRIAN MICHEL BENDIS i està dibuixada espectacularment pel sublim MARK BAGLEY i més tard per IMMONEN I LAFUENTE. Aquesta col·lecció comença des del principi, és a dir, des de que a Peter Parker li pica l'aranya radioactiva i adquireix tots els poders.
Al començament de la col·lecció es fan molts homenatges a la col·lecció original, però a mesura que va avançant va guanyant força i arriba un punt que s'et posen els pels de punta. A mi em va agradar tant que vaig llegir-me tota la col·lecció en cosa d'un mes. La col·lecció consta de 160 numeros justos i tots són del primer a l'ultim, senzillament espectaculars. No hi ha ni una sola vinyeta que no disfrutis. Aquesta col·lecció per a començar també es magnífica, ja que és més curta que THE AMAZING SPIDERMAN i per això és més actual. A part d'aquestes meravelloses avantatges també podreu entrar dins de l'univers ULTIMATE on hi trobem els ULTIMATES  i són també molt bons

 a part estan els ULTIMATE X-MEN



 i ULTIMATE CUATRO FANTÁSTICOS.

 En resum: aquesta col·lecció és magnifica, nova i també és bona per començar a llegir còmics. Fins aquí l'article, però tranquils que publicaré més coses sobre aquesta col·lecció. Si teniu algun comentari o dubte no dubteu en fer-ho arribar i no oblideu de llegir els nostres còmics marca de la casa: SILVERMAN, els dibuixos no valen res, però el guió és una passada!

No hay comentarios:

Publicar un comentario