lunes, 4 de febrero de 2013

CARACTERÍSTIQUES: CAPITÁN AMÉRICA





Avui primer de tot vull demanar perdó per la inactivitat des del divendres. Bé, un cop dit això, avui estrenem una secció nova al blog. Aquesta secció tracta de les característiqus dels personatges de còmics, des de els herois fins als vilians. La idea l'he tret de l'enciclopèdia MARVEL. Bé, sense res més que afegir, aquí us deixo per començar la secció amb el Capità Amèrica. Disfrute-ho!!!!!






El Capitán América va ser format a partir d'un suero del govern per a fer supersoldats.
La identitat secreta del "Capi" és Steve Rogers.
A continuació estan les característiques en una escala de 10 (de l'1 al 10):

ATAC: 8
DEFENSA: 7
HABILITAT PER AL COMBAT: 9
INTEL·LIGÈNCIA: 8
TRATGE: 8
GENERAL: 8

Poders: té superforça, intel·ligència superdesarrollada, maneja molt bé el seu escut i bastanta agilitat.
Atacs principals: ataca amb les extremitats i el seu escut l'ajuda molt, ja que amb una sola tirada pot arribar a tocar a més d'un enemic, és podria dir que és com una espècie de boomerang.
Fins aquí l'entrada d'avui espero que us hagi agradat. Si teniu algun dubte o opinió no dubteu en fer-ho arribar. No oblideu tampoc de llegir els còmics de la casa els dibuixos són dolents, però el guió és una passada!!!





2 comentarios:

  1. Gran idea la d'aquesta secció. Ara feu-ne una amb les característiques d'un personatge profund i apassionant com Ted (Bone). LOL

    ResponderEliminar
  2. Jajajajajajajajajajajajajaj que bó ruffus aquest acudit i gràcies per mencionar a ted d'aquesta meravellosa col·lecció que ben aviat també comentaré!!!

    ResponderEliminar