miércoles, 20 de noviembre de 2013

CRÍTICA MARVEL: AGENTS OF S.H.I.E.L.D.



Molt bon dia a tots els lectors d'aquest blog! Avui parlarem d'una sèrie, la qual fan pel canal Fox, que ens conta la història ni més ni menys que del nostres agents secrets més estimats: els agents de S.H.I.E.L.D.
Què és S.H.I.E.L.D.? Per als qui no ho sabeu, S.H.I.E.L.D. és una organització secreta la qual treballa per al govern i està dirigida actualment per Maria Hill, tot i que el director de la entitat per excel·lència és Nick Furia.
De que va la sèrie? De moment, pel que hem pogut veure, la sèrie es presenta bé, ja que té molts de misteris al seu voltant i té material, al meu entendre, com a mínim, per a dos temporades. Això és clar si l'audiència els ho permeteix, ja que cada setmana en té menys, i repeteixo, és una autèntica llàstima. Tornant a l'agrument, l'agent Coulson (si, aquell agent que van matar prèviament a la pel·lícula de Los Vengadores) reuneix a un grup de persones per anar a buscar gents amb poders per tot el món i protegir-los de una amenaça nombreda com La marea creciente. En aquest grup de hackers revolucionaris es troba una agent, la qual recluta Coulson, que juga a dos bandes.


Una sèrie que està força bé, i no oblidem que està creada per Josh Wheedon, el director de Los Vengadores, el qual, aviso, que comença les sèries fluixes, però té una evolució dels personatges a mesura que va avançant digna de veure. Si voleu un comentari de cada capítol, només heu de demanar-ho als comentaris.
Espero que us hagi agradat la entrada i que us hagi animat a veure la sèrie. Gràcies per llegir-nos!
PD: la sèrie té moltes referències de pel·lícules de Marvel, és a dir que esteu atents!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario