domingo, 17 de noviembre de 2013

POSSIBLE NOVA DATA PER A EL TRÀILER DE THE AMAZING SPIDER - MAN 2!


Molt bona nit/tarda/dia, estimats lectors!Avui us parlo de una GRAN notícia!!!:

En una nova projecció de Men in Black 3 com a part d'un Community Day en uns cinemes Canadà, sembla haver-se revelat una nova data d'estrena del primer tràiler de The Amazing Spider-Man 2.

Segons la imatge que podeu veure a continuació, el tràiler arribaria el proper 5 de desembre. No obstant això, la informació podria no ser del tot fiable, sobretot sobretot quan a la web oficial de la pel · lícula encara apareix la data anterior, acompanyant a la pel · lícula El Hobbit: La Desolació de Smaug el 13 de desembre:

Possible portada!!!

A The Amazing Spider - Man 2 , per a Peter Parker ( Andrew Garfield ) , la vida és molt atrafegada . Entre acabar amb els dolents com Spiderman i passar temps amb la persona que estima , Gwen ( Emma Stone ) , la graduació a l'institut no pot venir més ràpid . Peter no ha oblidat la promesa que li va fer al pare de Gwen de protegir- allunyant-se d'ella , però aquesta és una promesa que no pot mantenir . Les coses canviaran per Peter quan un nou vilà , Electro ( Jamie Foxx ) , aparegui , un vell amic , Harry Osborn ( Dane DeHann ) , torni, i Peter descobreixi noves pistes sobre el seu passat . La pel · lícula està dirigida per Marc Webb a partir d'un guió d'Alex Kurtzman , Roberto Orci i Jeff Pinkner , amb un esborrany previ de James Vanderbilt , i basat en el còmic de Marvel creat per Stan Lee i Steve Ditko . Avi Arad i Matt Tolmach són els productors . L'equip clau després de les càmeres inclou el director de fotografia Dan Mindel , el dissenyador de producció Mark Friedberg , els editors Pietro Scalia i Elliot Graham , i la dissenyadora de vestuari Deborah L. Scott. El nou capítol de la història de Spiderman s'estrenarà en 3D el 2 maig 2014

Gold

No hay comentarios:

Publicar un comentario