sábado, 16 de noviembre de 2013

GRANS SAGUES: LA SAGA DEFINITIVA DE KANG (VENGADORES VOL.3)

Molt bon dia a tots i totes! Avui parlarem de una de les sagues més importants de la historia dels Vengadores, i en la que molts, en els que jo m'incloc, consideren la saga definitiva de Kang en Conquistador. Aquesta saga, composta per quinze números (41-55 Espanya) és la última en el que el guionista en aquell temps de la serie, Kurt Busiek es despedia.
I si, es va despedir, però per tot lo alt, ja que la saga és una de les millors que s'han fet mai.
L'argument? És, dit d'una manera simple, Kang contra el món. Kang s'alia amb els Atlantes, els Desviados i conta amb el seu propi exercit per a esclavitzar el planeta Terra.
Imatge del número 50
La saga compta amb moltes històries secundàries que al final són extremadament importants, però no les contaré perquè trenca una mica la emoció i el factor sorpresa. El que si que us puc dir es que la saga compta també amb un petit romanç entre el Centurión escarlata (fill de Kang i ajundant d'ell) i Pájaro de Fuego. El qual al final acaba sent molt rellevant. Kang dirigeix tot el que fa des de la seva base, que està a l'espai i és una base impenetrable amb la que pot destruir totes les cuitats que vulgui,  ja que té un raig que ho arrasa tot a la nau. Els Vengadores hauran de separar-se i lluitar per grups per a evitar que Kang ho domini tot. Ho aconseguiran? Descobriu-ho en aquesta excel·lent saga.
Fins aquí ha arribat la nostra crítica. Ha estat un plaer escriure aquest petit artícle per a tots vosaltres. Fins la pròxima!
Imatge del número 48, ja us he dit que hi havia un petit romanç! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario