domingo, 17 de noviembre de 2013

NOTÍCIES DE GOLD: MARVEL: CRÒNICA VISUAL DEFINITIVA!


Marvel, Crónica Visual Definitiva

Marvel, Crònica Visual Definitiva arriba a Espanya publicat per DK , l'editorial per excel · lència en la publicació de llibres il · lustrats , i distribuït per Pearson , la companyia de serveis i continguts educatius més gran del món . Durant gairebé 80 anys , adults i nens han gaudit amb les històries de Còmics Marvel . Aquesta edició actualitzada de la Crònica Marvel publicada originalment el 2008 et conduirà a un increïble viatge a través de la més de set dècades d'existència de Còmics Marvel .
 Aquest llibre , publicat en una edició de luxe per a col.leccionistes , mostra la història de tots els personatges , des de l'aparició d'Apache Kid fins a la primera vegada que Spiderman es va enfundar el vestit negre. Amb la col · laboració d'autors experts en Marvel i en la història mundial recent , relata les connexions entre els Còmics Marvel i els esdeveniments històrics més importants del món : com la Guerra del Vietnam , la bomba atòmica o la carrera espacial . Amb un enfocament únic , aquest llibre es completa amb un gran catàleg d'il · lustracions Marvel originals . Un llibre especial per diversos motius : 
  • El llibre ofereix la fascinant història de Marvel Còmics , una de les editorials més conegudes del món en aquest gènere amb una trajectòria de gairebé 80 anys . 
  • Creat amb la col · laboració de Marvel Còmics Dóna compte dels esdeveniments més importants de la història de Marvel , explicant com van ocórrer, any per any i mes a mes , des de la seva creació el 1939 fins al present , incloent el sorgiment dels personatges clau , esdeveniments famosos i aparicions al cinema . 
  • Ha estat escrita per destacats experts en Marvel , com Tom DeFalco , Peter Sanderson , Tom Brevoort i Mattehew K.Manning . Inclou imatges de gran qualitat de cobertes clàssiques. 
  • El llibre va dins d'un estoig especialment preparat per a aquest llibre per l'artista de Marvel Jim Cheung

Article publicat a Espai Marvelita, una salutació, Gold! I visca Marvel!

No hay comentarios:

Publicar un comentario