jueves, 21 de noviembre de 2013

NOTÍCIES DE GOLD: PARLEM DE LES PEL·LÍCULES IRON MAN 4 I HULK!

Durant la promoció de " Thor : The Dark World " , Kevin Feige , directiu de Marvel , ha estat contestant preguntes sobre les noves pel · lícules de superherois de l'estudi , confirmant que hi ha plans per " Iron Man 4" i una possible nova pel · lícula de " Hulk " .

Marvel habla sobre Iron Man 4 y la nueva película de Hulk
Imatge de la nova pel·lícula de Hulk!



Pel que fa a " Iron Man 4" i si Robert Downey Jr tornarà com Tony Stark , Feige ha dit : "Si crec que Tony Stark és James Bond , llavors hi haurà Iron Man 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... Quantes porta James Bond ? Vint ? El retorn de Downey és la qüestió . I és una qüestió amb la qual no hem de lluitar fins després de ' Avengers 3' . I això és almenys cinc o sis anys " .

En preguntar-li si Hulk tindrà una altra vegada la seva pròpia pel · lícula , Feige va dir : "Hem estat debatent com seria una pel · lícula de Hulk després de ' Avengers ' . Volíem que la gent sortís del cinema dient que The Hulk és el seu personatge favorit , o almenys un els favorits . El fet que així fora és magnífic " .

I continua : "Tot l'esforç relacionat amb Hulk en aquests moments va a parar a ' Age of Ultron ' . És emocionant perquè no ha aparegut en cap altra pel · lícula , pel que es pot esperar molt de Bruce Banner i Hulk a ' Age of Ultron ' . I, després d'això? Ja veurem . Passarà algun temps abans que sapiguem què , però creiem que hi ha moltes oportunitats amb la Banner d' Ruffalo "

No hay comentarios:

Publicar un comentario