sábado, 16 de noviembre de 2013

EL RETORN DELS 4 FANTÀSTICS!

Hola i bona nit/tarde/dia estimats lectors!
Us ensenyare una notícia que molts dels fans de marvel hauràn estat esperant;

El reinici cinematogràfic dels Quatre Fantàstics podria començar a rodar-se el pròxim mes de març de 2014 a Baton Rouge . Originalment , la pel · lícula tenia programat el començament del seu rodatge el passat mes de juny a Vancouver . Recentment , la pel · lícula va veure endarrerit l'estrena des del 6 març 2015 fins al 19 de juny d'aquest mateix any , i es rumoreja que pot ser per adaptar-se a l'agenda de l'actor Michael B. Jordan ( al qual situen en el paper de Johnny Storm / Torxa Humana ) . També es diu que l'actor és l'única elecció del director de la pel · lícula , Josh Trank .

Recordem que altres rumors situen Milers Teller com Reed Richards / Mr . Fantàstic , ja diverses actrius com Susan Storm / Dona Invisible . Del paper que encara no s'ha sentit absolutament res és del de la Cosa .

A part de tot això , hem de Matthew Vaughn farà de productor . Trank ha treballat en el guió amb Zack Stentz , Ashley Miller , Jeremy Slater , Seth Grahame -Smith i TS Nowlin . L'últim esborrany va ser escrit per Simon Kinberg .

L'article està basat en la pàgina web: "Espacio Marvelita" molt bona pàgina per a saber les novetats de Marvel!

Gold

No hay comentarios:

Publicar un comentario