lunes, 18 de noviembre de 2013

PARLEM SE SUPER PEL·LÍCULES: CAPITÀ AMÈRICA 2: EL SOLDAT D'HIVERN


Póster de Capitán América: El Soldado de Invierno

Molt bona tarda/nit/dia, estimats lectors! Us ofereixo aqui una notícia ràpida que acabo de veure que es increïble! Aqui la teniu!!!:

Capità Amèrica 2: El Soldat d'Hivern ( Captain America : The Winter Soldier ) - 28 de març a Espanya i 4 d'Abril de 2014 a Estats Units . La seqüela reprèn la història de Marvel Els Venjadors . Steve Rogers s'esforça a assumir el seu paper en el món modern i s'uneix a Natasha Romanoff , àlies la Vídua Negra , per combatre un enemic poderós però inquietant al Washington , DC actual .
 La pel · lícula està basada en la popular col · lecció de còmics Marvel que es van publicar per primera vegada el 1941. La direcció de la pel · lícula és a càrrec d'Anthony i Joe Russo ( Benvingut a Collinwood ) amb guió de Christopher Markus ( Capità Amèrica : El Primer Vengador ) i Stephen McFeely ( Capità Amèrica : El Primer Venjador ) . Chris Evans torna a Capità Amèrica 2 . La Tornada del Primer Venjador per donar vida a l'icònic personatge del Superheroi Steve Rogers / Capità Amèrica , al costat de Scarlett Johansson ( Marvel Els Venjadors , Iron Man 2 ) que encarna la Vídua Negra i Samuel L. Jackson ( Marvel Els Venjadors , Iron Man 2 ) que interpreta Nick Fúria . A més , l'actor Robert Redford s'incorpora a aquest repartiment estel · lar com l'Agent Alexander Pierce , un veterà líder de l'organització SHIELD L'estrena a Estats Units està previst per a abril de 2014

Article de Espacio Marvelita, un cop més dic que aquesta pàgina ho te TOT sobre Marvel!

No hay comentarios:

Publicar un comentario